Music School
Music School

 

The bright and spatially light music school targeted at children is located above Nala Cafe Serpong.

The space consists of a corridor that has lower spatial height than the music studio in order to induce positive energy upon entering the more voluminous music room. To relate to the young target market, we chose pastel color for a subtle accent on the lower half of the wall. Pastel colors are soft and calming, which go together with the interior concept in creating a zen environment for teaching and learning.

 

The wooden material of the flooring is chosen for its impressive acoustic ability. Additionally, we curved each corner of the wall to evenly distribute sound across the room without producing any echoes.

 

Project Team: Karla Grace

 

 

music school

i