Latumenten Studio
Latumenten Studio

 

We converted a 30 m2 previously two-bedroom apartment into an open living space using a straight-forward approach to create a clutter-free environment. The brief is to design an urban den for a travel writer whose needs for the space are simplicity and functionality.

 

The space offers sufficient closed storages for the growing personal items that are accumulated.

The pantry has a sliding wooden partition that allows the user to cover the pantry when not in use.

Transparent glass replaced the existing bathroom wall to create an illusion of a larger space. Our colors and material palette such as white paint, wood and concrete are uncomplicated, hence maximizing the productivity of writers.

 

Project Team: Ryan Salim, Su Yenni
Photography: Boni Febrianda

 

latumenten

07Aldo - Latumenten-0018

latumenten-0205Aldo - Latumenten-0030

i