IT-P

M 7.8

Music School
Music School

 

The bright and spatially light music school targeted at children is located above Nala Cafe Serpong.

The space consists of a corridor that has lower spatial height than the music studio in order to induce positive energy upon entering the more voluminous music room. To relate to the young target market, we chose pastel color for a subtle accent on the lower half of the wall. Pastel colors are soft and calming, which go together with the interior concept in creating a zen environment for teaching and learning.

 

The wooden material of the flooring is chosen for its impressive acoustic ability. Additionally, we curved each corner of the wall to evenly distribute sound across the room without producing any echoes.

 

Project Team: Karla Grace

 

 

music school

Office at Jl.Guntur

Nobel

S Villa

TC-CI

TC-I

Tanamera 9.0

Jeeves
Jeeves

 

Jeeves is a premium laundry valet with an expertise in cleaning a variety of fabric and leather goods.

To embody its image being a trust-worthy and high-end laundry brand, simplicity is kept to harmonize with the existing architecture that is geometrical and dark-toned. Natural materials such as Oakwood parquet is applied to the flooring, wall and fixture creating a monotone palette that is rich and inviting. White Statuario Marble cover the receptionist desks and hanging lamps to create a contrast against the wood.

 

Together with the lighting designer, a collaboration is made to highlight the metal paneling and grill to the facade as well as the main metal staircase that connect all the level. The Jeeves laundry valet hopes to create a dramatic showcase when seen from the street and still extruding its quality into the interior.

 

Project team: Asti Anisa

 

 

i